Karriär

MAKE a career

LEDIGA TJÄNSTER

Vi på Make studios är stolta över vår strävan att vara ett ansvarsfullt företag, där vårt engagerade team alltid strävar efter att leverera resultat och tjänster av högsta kvalitet till våra klienter och kunder. Vår ambition är att skapa en arbetsmiljö präglad av öppenhet och samarbete med fokus på lösningar där varje individ ges möjlighet att delta och påverka i arbetet mot våra gemensamma mål.

Se nedan våra lediga tjänster.

Admin & Brand marketing Intern

Vi söker en praktikant inom skönhet- och modeindustrins administrativa och marknadsrelaterade processer. Som praktikant på Make Studios kommer du få en spännande möjlighet att arbeta tillsammans med oss, sida vid sida inom administration och marknadsföring hos våra kunder inom textil, konfektion och skönhetsbranschen. Du kommer få ta del av hela processen av att driva varumärken framåt effektivt.

Vi erbjuder en spännande och lärorik möjlighet till professionell utveckling samt ett viktigt mentorstöd. Du tar del av en dynamisk arbetsmiljö där kreativitet och innovation uppmuntras och värderas. Vi är ett litet team där alla hjälps åt att driva arbetet framåt. Du kommer att arbeta närmast Brand Manager med det dagliga arbetet samt med egna arbetsuppgifter och ansvarsområden.

Vi ser helst att du har studerat eller studerar eftergymnasial utbildning relevant för den här tjänsten och att du kan vara på plats under minst 8 veckor, 2–3 dagar i veckan. Detta för att vi vill ge dig ett optimalt lärande och en övergripande förståelse av processerna. Vi är flexibla för kombination av studier eller deltidsarbete i samband med denna praktik. Praktiken är obetald och utgår från vårt kontor på Södermalm, Stockholm.

Vilka är Make?
Make Studios erbjuder ett pålitligt partnerskap för aktörer inom textil, konfektion, och skönhetsbranschen. Där vår roll är att hjälpa till att förverkliga kreativa idéer, starta upp eller driva varumärken effektivt och lönsamt. Make Studios hjälper till med produktutveckling, värdekedja och hållbarhet för externa varumärken. Mer information om oss finns på vår hemsida makestudios.se.

Dina arbetsuppgifter inkluderar men är inte begränsade till:
– Skapa innehåll till olika medieplattformar som är i linje med varumärkesidentitet och som resonerar med publik/målgrupp.
– Administrera marknadsrelaterade uppgifter så som planering av sociala medier flöden.
– Administrera och uppdatera bildbanker, samt hålla övergripande koll på flödet av content till olika plattformar samt för olika kunder.
– Vara med och stötta oss i övergripande administrativa uppgifter.
– Vara en del av hela processen av att ta fram och driva varumärken, från orderläggning till leverans och säkerställa noggrannhet och effektivitet i varje steg.
– Övriga arbetsuppgifter som tillkommer i ett mindre team med nära samarbete.

Vem är du?
– Du har en positiv attityd och viljan att lära dig.
– God kommunikationsförmåga, både skriftligt och muntligt på svenska och engelska. Norska språkkunskaper är meriterande.
– Relevant och eller en pågående universitetsutbildning.
– Du är noggrann och uppmärksammar detaljer.
– Intresse för skönhet- och modebranschen och förståelse för dess utmaningar.
– Kunskaper inom Excel och kunskap inom Adobe programmen är meriterande.

Ansökan:
Skicka ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du är intresserad av praktiken och hur dina tidigare erfarenheter och kunskaper matchar oss till Matilda Karlestedt på matilda.karlestedt@makestudios.se.

Design & production intern

Vi söker dig som vill lära dig mer om modebranschen samt design & produktion av egentillverkade produkter.
Du är en noggrann person som gillar att arbeta strukturerat med detaljer för att nå bästa resultat.
Vi uppskattar dina idéer och ditt engagemang inom våra olika kunders projekt, som en del i ett tight team med mycket kreativitet och arbetsvilja.

Hos oss kommer du att vara delaktig i att ta fram kollektioner och produkter från idé och första skiss till färdiga plagg hängandes i butik.
Du kommer därmed att få en god inblick i hur det dagliga arbetet ser ut i olika delar av värdekedjan för olika varumärken med egen produktion.

Du kommer att arbeta närmast produktionsansvarig med det dagliga arbetet samt med egna arbetsuppgifter och ansvarsområden.

Vi ser helst att du har studerat eller studerar eftergymnasial utbildning relevant för den här tjänsten och att du kan vara på plats
under minst 8 veckor, 2–3 dagar i veckan.
Detta för att vi vill ge dig ett optimalt lärande och en övergripande förståelse av produktutvecklingsprocessen.
Vi är flexibla för kombination av studier eller deltidsarbete med denna praktik. Praktiken är obetald och utgår från vårt kontor på Södermalm i Stockholm.

Du behöver ha goda kommunikations-kunskaper inom engelska.
Kunskaper inom Excel, Adobe programmen och främst Illustrator är meriterande.

Arbetsuppgifter inkluderar men är inte begränsade till:
– Assistera med provhantering inkluderat mätning av prover, fitting och provkommentarer.  
– Arbeta i PDM system.
– Assistera i daglig kommunikation mot leverantör i PDM system.  
– Assistera i framtagning av kompletta Tech Packs ink måttlistor.
– Assistera i framtagning av skisser och översikter.
– Överblicka inkommande prover för varje vecka.
– Hålla koll på/planera inkommande och utgående paket från leverantör.      
– Övriga arbetsuppgifter som tillkommer i ett mindre team med nära samarbete.

För mer information kontakta; regina.ronnqvist@makestudios.se
Inkommande ansökningar hanteras löpande.

Vill du bolla din idé med oss?

Copyright © 2022. Make it work studios AB, All rights reserved.